Rólunk

imgAz AURORA SOLUTIONS dermatokozmetikai és kozmetikai berendezések legszélesebb és legkomplexebb választékát kínálja Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban és most már Magyarországon is. Minden ügyfelünket kitüntetett figyelemben részesítünk és számukra személyre szabott ajánlatokat készítünk.

Ügyfeleinknek a legjobb minőségű és első osztályú, klinikailag tesztelt CE megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkező eszközöket kínáljunk. Ajánlatunkban a következő készülékek és berendezések szerepelnek: arckezelő, alakformáló és kozmetikai szalonba szánt berendezések, hidromasszázs kádak, kapszulák, wellness berendezések, szauna, jakuzzi és sok más egyéb.

Az összes készülék vezető gyártóktól származik, mint a VIORA, Acelpion, Starvac, Sybaritic, GP Peel, Gharnieri, vagy a Heitland.

Kínálatunk nem csupán a készülékekre vonatkozik, készen állunk induló projektekhez támogatást nyújtani a beruházásától a megvalósításig; a telepítési projekttől a szakmai procedúra megtervezéséig.

A már létező, de rosszul működő SPA-ban javító programot vezetünk be. Ezen a területen olyan tapasztalt szakemberekkel működünk együtt, akikkel több éves munkakapcsolatunk van. Ez óriási kényelmet nyújt az ügyfeleinknek, nekünk pedig megelégedettséget, hogy sikeresen tudtunk reagálni a konkurencia tevékenységére.

Tanácsadóink, iskoláztató szakembereink, és tervezőink részt vettek számos presztízs SPA központ megnyitásában, mint például: Hotel Bryza, Hotel Ossa, Velaves Hotel - SPA, Hotel Faltom, vagy a Celebrity Day Spa.

Többnyire az együttműködés a partereinkkel nemcsak csak a SPA berendezésekre korlátozódik. Részt veszünk projektek előkészítésében, véleményezésében, vagy irányítunk egyes procedurális tevékenységeket.

Az AURORA SOLUTIONS a Suprapharm s.r.o. táraság sellbrand-je. Szlovákiában a társaság régóta működik a gyógyszerészeti és egészségügyi ellátás területén. Jelen van szintén a közép-európai nemzetközi kereskedelemben, illetve a dermatológiai és dermatokozmetikai ellátásban egy franchise koncepció tulajdonosa.

Minden amit ügyfeleinknek kínálunk, szalonjainkban következetes vizsgálatnak vetettük alá.

Sme držiteľom ISO certifikátu kvality

Sme držiteľom ISO certifikátu kvality

img

zobraziť

Užívateľská recenzia

Hodnotenie:
cancel
Szüksége van tanácsra?

Köszönjük, hogy minket választott.
A közeljövőben kapcsolatba lépünk Önnel.

bezár

Vaša registrácia prebehla úspešne
Tešíme sa na Vás!

bezár

Produkt bol zaradený
do cenovej ponuky

Mint minden weboldal, aurora.eu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Olvass tovább a következő címen.

Elfogadom